+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli hepatice

boli-hepaticeEncefalopatia hepatică este o tulburare a funcției neuromusculare mentale  care apare ca urmare a  insuficienței hepatice cronice sau acute.
Citeşte mai mult...
 

transplant-ficatTransplantul de ficat este o procedurǎ chirurgicalǎ ce are ca scop eliminarea ficatului bolnav și  înlocuirea acestuia cu un ficat sǎnǎtos de la un donator. Ȋn cele mai multe operații de transplant de ficat sunt utilizate organe de  donatori decedați, deși un ficat poate proveni, de asemenea, de la un donator în viață ȋn cazul ȋn care se realizeazǎ un transplant de ficat parțial. Mulți dintre beneficiarii transplantului de ficat parțial sunt copii.
Citeşte mai mult...
 

virus-hepatitaHepatita viralǎ A este o infecție a ficatului extrem de contagioasă provocată de virusul hepatitei A, care afecteazǎ ȋn primul rȃnd capacitatea ficatului de a funcţiona. Contaminarea cu virusul hepatitei A se poate face prin alimente, apǎ contaminatǎ sau prin contact direct cu o pesoanǎ infectatǎ. Cazurile ușoare de hepatitǎ A nu necesitǎ tratament, iar cei mai mulţi oameni care contacteazǎ virusul se recupereazǎ complet atunci cȃnd este administrat tratamentul.

Citeşte mai mult...
 

steanoza hepaticaSteatoza hepatică, cunoscutǎ sub numele de bola ficatului gras, este o boală care afecteazǎ aproximativ 20% din populaţia adultă. Aceasta este asociatǎ cu obezitatea, (75% din persoanele obeze au aceastǎ tulburare) precum și cu un consum excesiv de alcool.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 3

<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP