+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ginecologice

gonoreeaGonoreea este o infecţie cauzată de o bacterie cu transmitere sexuală numită Neisseria gonorrhoeae, care poate infecta atât bărbaţii cât şi femeile. Gonoreea afectează, de cele mai multe ori, uretra, rectul sau gâtul. La femei, gonoreea poate infecta, de asemenea, colul uterin.

 

Citeşte mai mult...
 

infectii vaginaleLeucoreea reprezintă creşterea cantităţii de secreţie vaginală precum şi modificarea calitativă a acesteia. Secrețiile alungă bacteriile și previn infecţia, însă secreţia vaginală normală are o culoare pală şi nu miroase.

 

Citeşte mai mult...
 

preeclampsiePreeclampsia este caracterizatǎ prin dezvoltarea hipertensiunii arteriale şi a excesului de proteine în urină după aproximativ 20 de săptămâni de sarcină, la o femeie care ȋnainte de sarcină a avut o tensiune arterialǎ normalǎ. Chiar şi o uşoară creştere a tensiunii arteriale poate fi considerată un semn de preeclampsie.

 

Citeşte mai mult...
 

candidozaCandidoza este o afecțiune care apare din cauza unei ciuperci microscopice numită Candida Albicans. În mod normal, candida există pe tegumentele și mucoasele organismului, însă atunci când scade imunitatea organismului, aceasta se transformă într-o floră patogenă. Într-un organism sănătos, candida are rolul de a menține flora vaginală echilibrată, prin menținerea unui PH acid. Atunci când se transformă într-o floră patogenă, aceasta provoacă mâncărimi intense și discomfort.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 7 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP