+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ginecologice

vezica-hiperactivaVezica hiperactivă este o problemă care provoacă o dorinţă bruscă de urinare. Suprimarea vezicii hiperactive se poate dovedi dificilă, iar uneori aceasta duce la pierderea involuntară de urină, afecțiune cunoscută sub numele de incontinenţă urinară. După evaluarea realizată pentru a determina cauza vezicii hiperactive, pacientul poate primi un tratament care să reducă sau să elimine simptomele provocate de vezica hiperactivă.

Citeşte mai mult...
 

chist ovarianChistul ovarian este un sac rotund, plin cu lichid care se găseşte în interiorul ovarelor.

Majoritatea chisturilor ovariene apar în timpul copilăriei şi al adolescenţei, acestea fiind cele mai active perioade din punct de vedere al schimbărilor hormonale.

 

Citeşte mai mult...
 

chisturi-mamare Chisturile mamare reprezintǎ niște formațiuni pline cu lichid, localizate la nivelul sȃnului. Acestea sunt frecvente la femeile cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, dar pot apǎrea la femeile de orice vȃrstǎ, chiar și ȋn cazul fetelor cu vȃrste mai mici de 20 de ani. Unele femei pot avea un singur chist mamar sau mai multe, la un singur sȃn sau la ambii.

Citeşte mai mult...
 

glande-bartholin Glandele Bartholin sunt douǎ organe de mici dimensiuni aflate de o parte și de alta a labiilor ce ȋnconjoarǎ vaginul și uretra. Acestea produc o cantitate de fluid care lubrifiazǎ vaginul, ȋnsǎ uneori tubușoarele care produc fluidul, denumite ductele Bartholin, se blocheazǎ iar lichidul se acumuleazǎ ȋn glandǎ. Chistul glandelor Bartholin apare ca rezultat al acumulǎrii lichidului ȋn glanda care, de obicei, are dimensiunea unui bob de mazǎre.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 6 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP