+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ginecologice

alimentatia-infertilitateaAlimentația este unul dintre cei mai importanți factori ce trebuie luați în considerare atunci când un cuplu ȋncearcǎ sǎ conceapǎ un bebeluș. O dietǎ neechilibratǎ poate contribui la infertilitate chiar și ȋn cazul cuplurilor sǎnǎtoase, ȋn timp ce un regim alimentar bine echilibrat  poate crește șansele de a rǎmȃne ȋnsǎrcinatǎ ȋn cazul cuplurilor care încearcǎ sǎ concepǎ un copil.
Citeşte mai mult...
 

 

candidozaCandida Albicans este o bacterie care trǎiește ȋn mod normal în număr mic în organism, sub controlul altor bacterii benefice din organism și al sistemului imunitar. În cazul în care bacteriile benefice sunt distruse de antibiotice, sau în cazul în care sistemul imunitar al unei persoane devine slăbit, Candida se poate dezvolta ȋn mod necontrolat.

Citeşte mai mult...
 

sindrom-premenstrualSindromul premenstrual se referă la o gamǎ de simptome fizice și emotionale pe care multe femei le experienteazǎ înainte de perioada de menstruație. Cele mai multe femei cu menstruație prezintǎ simptome premenstruale, acestea variind de la relativ ușoare ȋn cazul a  75 % din femei pȃnǎ la severe, ȋn cazul a 20-30%.
Citeşte mai mult...
 

vulvodiniaVulvodinia este o afecțiune ce are ca principal simptom apariția unei dureri cronice în zona din jurul deschiderii vaginului (vulvei). Durerea, arsurile sau iritațiile asociate  bolii pot face anumite acțiuni precum contactul sexual sau mersul pe jos dureroase. Pentru cǎ boala nu are anumite simptome specifice, multe femei rǎmȃn nediagnosticate, iar acest lucru duce la izolarea pacientelor.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP