+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ginecologice

infertilitate-masculinaAproximativ 15% din cupluri sunt infertile. Acest lucru înseamnă că nu pot concepe un copil, chiar dacă aceștia au ȋn mod frecvent contact sexual, neprotejat, timp de un an sau mai mult. 
Citeşte mai mult...
 

infertilitate-trauma-psihologicaBărbații și femeile sunt afectați de infertilitate în moduri diferite. Cercetǎrile au arǎtat  faptul cǎ stresul psihologic cu care se confruntă femeile cu infertilitate este similar cu cel al femeilor care se confruntă cu boli mult mai grave cum ar fi cancerul, HIV, sau durere cronica.
Citeşte mai mult...
 

analize-depistare-infertilitateAproximativ 85 % din cupluri reușesc sǎ conceapǎ un bebeluș în termen de un an de contact sexual neprotejat. Dupǎ aceastǎ perioadǎ partenerii trebuie sǎ ȋși realizeze o serie de teste pentru a identifica ce anume ȋntȃrzie apariția unui copil.
Citeşte mai mult...
 

boli-fertilitateBolile cronice sunt stresante pentru organism, iar unele condiții, în special în cazul în care duc la creșterea ȋn greutate pot interfera cu ovulația.

Tulburǎrile tiroidiene, cum ar fi boala Graves sau tiroidita Hashimoto pot opri ovulația.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap