+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ginecologice

adenomiozaAdenomioza este o afecțiune caracterizatǎ prin prezența de țesut endometrial ȋn grosimea miometrului (mușchiul uterin). Adenomioza poate provoca crampe menstruale, balonare și poate duce la ȋngreunarea perioadei de ciclul menstrual. Boala poate fi localizata de-a lungul întregului uter sau localizatǎ într-un singur loc.
Citeşte mai mult...
 

hormoni-infertilitateProcesul de reproducere la femei și bărbați se aflǎ sub controlul complex al numeroșilor hormoni din organism. La femei, hormonul foliculostimulant, hormon luteinizant, progesteronul, prolactina, estrogenul, bhCG dar și alți hormoni controleazǎ ciclul menstrual și sprijinǎ embrionul ȋn curs de dezvoltare. 
Citeşte mai mult...
 

tratament-infertilitateTratamentul infertilitǎții depinde de cauza afecțiunii, de vȃrsta pacientului și a partenerului. Unele cauze ale infertilitǎții nu pot fi corectate, ȋnsǎ cu toate acestea astazi tehnologia permite conceperea unui copil prin intermediul reproducerii asistate. Infertilitatea implicǎ un angajament semnificativ atȃt din punct de vedere financiar, fizic, psihologic și temporal.
Citeşte mai mult...
 

infertilitate-poluareFumul de țigarǎ, fumul produs de mașini și vaporii de vopsea sunt printre poluanții atmosferici pe care femeile gravide sunt sfătuite să le evite, pe cât posibil, din cauza efectelor  negative asupra dezvoltǎrii unui fetus. Pe de altǎ parte și femeile care nu sunt încă gravide pot fi afectate ȋn mod negativ de poluare.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP