+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli ginecologice

menopauzaMenopauza se instalează la 12 luni de la ultima menstruație și încheie ciclurile menstruale. Menopauza poate apărea între 40 și 50 de ani și este un proces biologic natural. Chiar dacă femeie aflată la menopauză nu mai este fertilă, ea poate să fie în continuare activă sexual și poate avea o viață sănătoasă și plină de vitalitate.

Citeşte mai mult...
 

cervicitaCervicita este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni ginecologice și se manifestă prin inflamarea colului uterin. În numeroase cazuri, cervicita este provocată de infectarea cu boli cu transmitere sexuală, precum gonoreea. Afecțiunea poate apărea în același timp cu vaginita, care înseamnă inflamarea vaginului.

Citeşte mai mult...
 

neplaceri-sarcinaSarcina aduce importante modificǎri la nivelul organismului feminin dar pe mǎsurǎ ce cunoașteți ceea ce urmeazǎ sǎ se ȋntȃmple cu corpul dumneavoastrǎ puteți gestiona mai ușor micile neplǎceri aduse de sarcinǎ ca sǎ vǎ puteți bucura de cea mai frumoasǎ perioadǎ din viața unei femei.
Citeşte mai mult...
 

primele-semne-sarcinaUnele femei susțin faptul cǎ au simțit momentul în care au conceput bebelușul, alte femei observa semne înainte de a observa lipsa ciclului menstrual, în timp ce altele nu știu că sunt gravide timp de câteva săptămâni.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP