+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli geriatrie

fractura-soldFractura de șold este o afecțiune ce apare ȋn special la persoanele mai ȋn vȃrstǎ, care suferǎ de osteoporozǎ. Fractura de șold poate fi intracapsularǎ sau extracapsulară iar pentru cei mai mulți pacienți tratamentul fracturii de șold ȋnseamnǎ realizarea unei intervenții chirurgicale.

Citeşte mai mult...
 

 

 

 

fundatie-elbeFundaţia Elbe a fost înfiinţată în anul 2000 din dorinţa de a contribui la îngrijirea persoanelor în vârstă, care nu mai au rude şi prieteni apropiaţi sau sunt departe de aceştia.

Fundaţia Elbe oferă servicii medicale şi de asistenţă socială la domiciliu pentru a uşura suferinţa sau viaţa pacienţilor imobilizaţi la domiciliu.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagets disease

Boala Paget a osului este o afecțiune cronicǎ care duce la extinderea anormalǎ a oaselor și la slǎbirea acestora. Orice parte a scheletului poate fi afectatǎ de acesatǎ boalǎ, dar cele mai frecvent afectate sunt: craniul, coloana vertebralǎ, pelvisul, osul coapsei, al gambei și osul brațului.

Citeşte mai mult...
 

parkinsonBoala Parkinson este o maladie ce aparține unui grup de afecțiuni reunite sub numele de tulburări ale sistemului motor, boli ce apar ca rezultat al distrugerii celulelor cerebrale producǎtoare de dopaminǎ. Cele patru simptome principale ale bolii sunt tremurul, rigiditatea, instabilitatea posturală, precum și tulburările de echilibru și coordonare.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP