+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Miercuri, 06 Martie 2013 14:34

 

 

 

fundatie-elbeFundaţia Elbe a fost înfiinţată în anul 2000 din dorinţa de a contribui la îngrijirea persoanelor în vârstă, care nu mai au rude şi prieteni apropiaţi sau sunt departe de aceştia.

Fundaţia Elbe oferă servicii medicale şi de asistenţă socială la domiciliu pentru a uşura suferinţa sau viaţa pacienţilor imobilizaţi la domiciliu.

 

 

Pornind de la asistenţă la domiciliu, Fundaţia ELBE intenţionează în prezent să devină un cămin, o pensiune modernă, cu condiţii de trai peste limita suficienţei şi care să ofere suplimentar micile bucurii zilnice - un pian, o grădină, balansoare, mese de şah.

Fundaţia Elbe oferă:

·Servicii de asistenţă medicală: monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor, recoltarea produselor biologice, manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit sau sau evitarea complicaţiilor pulmonare, îngrijirea plăgilor, stomelor, fistulelor, tuburilor de dren etc.

·Servicii de asistenţă medicală specială: masaj medical, supravegherea şi îndrumarea efectuării gimnasticii medicale etc.

·Servicii de asistenţă socială: igienizare corporală, igienizarea locuinţei, aprovizionarea cu alimente, prepararea hranei, supravegherea pe timpul nopţii/zilei, supravegherea în timpul activităţilor în aer liber etc.

 

Mai multe informaţii despre activitatea Fundaţiei Elbe puteţi obţine de pe www.elbe.ro si la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Citeste si:

Boala Paget a osului

Boala Parkinson

 

 

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP