+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli endocrine

glande-suprarenale Boala Addison este o tulburare ce apare atunci cȃnd glandele suprarenale nu mai pot asigura secreția normalǎ de hormoni. Astfel, ȋn cazul pacienților care suferǎ de aceastǎ boalǎ glandele suprarenale produc prea puțin cortizol dar și prea puțin aldosteron.

Citeşte mai mult...
 

Hashimotos-ThyroiditisTiroidida Hashimoto este o tulburarea ȋn care sistemul imunitar atacă propria glandǎ tiroidă. Inflamația rezultatǎ ca urmare a acestei acțiuni duce la micșorarea activitǎții glandei tiroide, cunoscutǎ sub numele de hipotiroidism. Boala afecteazǎ mai mult femeile de vȃrstǎ mijlocie, dar poate apǎrea și la pacienții sau paciente mai ȋn vȃrstǎ.

Citeşte mai mult...
 

control tiroidaGlanda tiroidă este cea mai mare glandă a sistemului endocrin uman. Tiroida cântărește până la 5-6 g la naștere și 15-18 g la maturitate, fiind situată în zona gâtului și formată din doi lobi uniți într-un istm.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP