+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli dentare

abces-dentar Abcesul reprezintǎ o pungǎ de puroi, localizatǎ la baza dintelui, ca urmare a unei infecții bacteriene. Abcesul dentar este o afecțiune comunǎ, ȋnsǎ dacǎ este netratatǎ poate duce la apariția complicațiilor. Abcesul se poate preveni printr-o ȋngrijire adecvatǎ a dinților, o dietǎ sǎnǎtoasǎ dar și prin vizite regulate la medicul stomatolog.

Citeşte mai mult...
 

respiratie urat_mirositoareHalena sau respirația urȃt mirositoare este, ȋn mare parte, cauzată de bacteriile producǎtoare de sulf care trǎiesc ȋn mod normal ȋn cavitatea bucalǎ. Halena este o afecțiune care poate jena pacientul, iar aproximativ 25% din pacienții care suferǎ de aceastǎ boalǎ au dezvoltat anxietate din cauza acestei afecțiuni. Aproximativ 2,4% din populația adultă suferă de respirație urȃt mirositoare, la nivel global. Halena nu este o boalǎ infecțioasǎ, iar pentru soluționarea problemei pacientul poate apela fie la medicul de familie, fie la medicul dentist.

Citeşte mai mult...
 

gingivitaGingivita este o afecțiune periodontalǎ nondistructivǎ și, ȋn același timp, o boalǎ foarte comună a dinților, care se caracterizeazǎ prin inflamația gingiei. Dacǎ afecțiunea rǎmȃne netratatǎ, poate duce la parodontitǎ sau chiar la piederea dinților.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP