+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de stomac

disfagiaDisfagia este termenul medical care defineşte dificultatea pe care pacientul o poate avea la înghiţire, sau mai concret, sentimentul că produsele alimentare au rămans înţepenite în gât sau la nivlul pieptului. Disfagia nu este o boală în sine, ci mai mult un simptom al altor boli.

Citeşte mai mult...
 

Indigestia numită şi dispepsie, este un termen generalindigestie care descrie o senzaţie de disconfort la nivelul abdomenului superior. Indigestia nu este o boală, ci mai degrabă o colecţie de simptome pe care pacientul le poate experimenta.

Citeşte mai mult...
 

pancreatitaPancreatita este o inflamație a pancreasului, fiind identificate două tipuri de pancreatită: acută și cronică.

 

Citeşte mai mult...
 

durere abdominalaSindromul de colon iritabil (SCI) este o afecțiune comunǎ care afecteazǎ intestinul gros (colonul). Sindromul de colon iritabil provoacǎ, de obicei, crampe, dureri abdominale, balonare, diaree și constipație. În ciuda acestor simptome neplǎcute, SCI nu provocǎ daune permanente colonului.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 7 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP