+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de stomac

crohn diagnosticBoala Crohn este o boală inflamatorie cronica localizată la nivelul tractului intestinal. Boala cauzează dureri abdominale severe, diaree severă, fatigabilitate, pierderea în greutate și malnutriție.  Uneori, boala poate conduce la complicații care amenință viața. Cu toate că nu există un tratament care să vindece complet boala, unele terapii reduc semnele și simptomele bolii.

Citeşte mai mult...
 

boala-de-reflux-gastro-esofagianBoala de reflux gastro-esofagian se produce când sfincterul esofagian inferior rămâne deschis pentru mai mult timp și refluxul conținutului gastric ajunge în esofag. Sfincterul esofagian inferior este valva care desparte esofagul de stomac, iar acesta se deschide de obicei în momentul în care înghițim. Când acesta se deschide în alt moment, acidul clorhidric și sucurile gastrice revin în esofag.

Citeşte mai mult...
 

diareea-brainerdDiareea Brainerd se află pe lista celor mai misterioase boli din lume. Aceasta a fost semnalată în 1983, în orașul american Brainerd. Peste 122 de persoane au suferit de diaree acută în acelaşi timp. Mai mult, aceștea au mers zile bune, între 10 și 12 ore pe zi la toaletă. Înregistrările din acea perioadă arată că oamenii aveau dureri cumplite și sufereau de oboseală cronică.

Citeşte mai mult...
 

Proctalgia-FugaxProctalgia fugax este o afecțiune caracterizatǎ prin episoade scurte de durere rectalǎ. Deși este o problemă comună, informațiile cu privire la această tulburare sunt limitate ȋn literatura de specialtate.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP