+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de sange

policitemia-veraPolicitemia vera este o tulburare de coagulare a sȃngelui, în care măduva osoasă produce un exces de eritrocite, trombocite si leucocite. Boala se dezvoltǎ lent, iar cel mai adesea pacienții aflǎ cǎ suferǎ de acestǎ boalǎ ȋn urma unor teste de rutinǎ.
Citeşte mai mult...
 

hemofiliaHemofilia este o boalǎ hematologicǎ geneticǎ, afecțiune ȋn care sângele nu se coaguleazǎ  în mod corespunzător. Tulburările de coagulare, sunt cauzate de lipsa anumitor gene.
Citeşte mai mult...
 

trombocitopenieTrombocitopenia este  termenul medical utilizat pentru  un număr scăzut de trombocite ȋn sânge. Trombocitele  sunt celule sanguine incolore care joaca un rol important ȋn coagularea sangelui. Boala apre fie ca  rezultat al unei alte afecțiuni precum  leucemia sau o problemă a sistemului imunitar, fie ca efect secundar  al unui medicament.
Citeşte mai mult...
 

hematuriaHematuria este o afecțiune ce se caracterizeazǎ prin prezența sȃngelui ȋn urinǎ, ȋn special a globulelor roșii. Aceasta poate fi caracterizatǎ ca fiind brută (vizibilǎ cu ochiul liber) sau microscopică (vizibilǎ doar la microscop). Hematuria microscopicǎ este, cel mai adesea, ȋntȃmplǎtor descoperitǎ ȋn urma unor teste de urinǎ. 
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP