+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de sange

trombogenitaTrombangeita obliterantă (boala Buerger) este o boală rară a arterelor și venelor de la mâini sau picioare care se caracterizează prin ocluzia de cauză inflamatorie a arterelor distale ale extremităţilor, manifestată prin insuficienta circulatorie a degetelor picioarelor sau mâinilor. Aceste inflamații pot distruge țesuturile pielii și pot duce la infecții sau cangrene. Primele semne ale bolii apar în palme și labele picioarelor, dar pot afecta în ultimă instanță porțiuni mari din brațe sau picioare.

Citeşte mai mult...
 

tromboza-venoasa-profundaTromboza venoasă profundă este adesea subdiagnosticată, însă este o condiție medicală ce poate fi prevenită. Tromboza venoasă profundă este o afecțiune care apare atunci când un cheag de sânge se formează într-o venă profundă. Aceste cheaguri apar de obicei în partea inferioară a piciorului, coapsă sau pelvis, dar pot apărea și în braț.

Citeşte mai mult...
 

embolism-pulmonarEmbolismul pulmonar este un blocaj total sau parțial al arterei pulmonare sau a uneia dintre ramurile ei de către un embolus migrat local prin circulația sangvină. Acesta oprește circulația sângelui, iar dacă nu este tratat se poate ajunge chiar la moartea pacientului din cauza unui infarct pulmonar.

Citeşte mai mult...
 

boala-von-willebrand Boala von Willebrand este cea mai des întâlnită tulburare a coagulării sângelui, cauzată de lipsa în calitate sau cantitate a factorului von Willebrand responsabil cu aderarea trombocitelor în primele faze ale coagulării. În principal, boala se manifestă prin sângerări dese și necontrolate.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP