+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de plamani

racealaRăceala este o infecţie virală a tractului respirator superior. Se manifestă prin nas înfundat, dureri în gât, tuse, strănut şi congestie nazală.
Citeşte mai mult...
 

pleureziaPleurezia apare atunci când membrana dublǎ (pleura) care  înconjoară plămânii se inflameazǎ. De asemenea, pleurezia are ca simptom principal durerea ascuţită atunci când se inhaleazǎ și se expirǎ aer.
Citeşte mai mult...
 

viroza-respiratorieViroza respiratorie se caracterizează drept infecţia căilor respiratorii superioare şi inferioare, ȋnsǎ este o boalǎ care nu afectează într-un mod major starea de sănătate a pacientului. Deşi  poate apărea oricând, boala este mai comunǎ în lunile de toamnă şi de iarnă deoarece virusurile se răspândesc mai repede în medii de umiditate scăzută. 
Citeşte mai mult...
 

polipi-nazaliPolipii nazali sunt  formațiuni comune, benigne, care se dezvoltǎ în nas sau sinusuri. Aceștia sunt adesea  asociați cu alergii, cu astmul bronșic sau cu sinuzita cronicǎ. Polipii nazali sunt dificili de tratat din cauza recurenței. Atunci  cȃnd polipi nazali sunt mici și nu provoacǎ simptomatologie  nu necesită tratament. Cu toate acestea, polipi nazali de dimensiuni mai mari pot bloca drenajul normal de la nivelul sinusurilor. Atunic cȃnd se acumuleazǎ prea mult mucus  ȋn sinusuri, acesta se poate infecta.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP