+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de plamani

bronsita-acutaBronșita acută sau răceala la piept, este o afecțiune care apare atunci când tuburile bronșice din plămâni se inflamează. Tuburile bronșice se umflă și produc mucus, care determină tusea.

Citeşte mai mult...
 

astmAstmul este o afecțiune ce se manifestă la plămâni și cauzează diferite episoade de tuse dimineața și seara acompaniate de îngreunarea respirației. În general, se încearcă identificarea factorilor care provoacă crizele de astm pentru urmarea unui tratament care să evite declanșările acestora. Cei mai afectați de astm sunt copii, dar se poate dezvolta și la adulți. 

Citeşte mai mult...
 

pneumoniaPneumonia este o infecție care duce la inflamarea unuia sau ambilor plǎmȃni. Aceștia pot fi plini de lichid sau puroi, fenomen ce provoacǎ tuse productivǎ, febrǎ, frisoane și dificultăți de respirație.
Citeşte mai mult...
 

gripa porcinaInfecţia respiratorie cunoscută sub numele de „gripă porcină” este cauzată de un virus gripal care a reapărut în primăvara anului 2009.

Noul virus, H1N1 se răspândeşte rapid şi foarte uşor, iar la câteva luni după ce au fost raportate primele cazuri de gripă porcină, au fost în creştere în aproape toate părţile  lumii.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap