+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de piele

chisturi-sebacee Chisturile sebacee reprezintǎ chisturile care se formeazǎ la nivelul țesutului epidermic. Deși nu reprezintǎ o problemǎ gravǎ de sǎnǎtate iar chisturile sunt noncanceroase, ele pot fi inestetice. De obicei apar la nivelul scalpului, pe gȃt, la nivelul trunchiului sau ȋn zona genitalǎ. Acestea apar ȋn special ȋn zonele unde existǎ pǎr. În cazul în care apariția unui astfel de chist incomodeazǎ pacientul sau acesta se infecteazǎ, chistul poate fi ȋndepǎrtat chirurgical.

Citeşte mai mult...
 

impetigoImpetigo este o infecție a pielii extrem de contagioasǎ, care afectează ȋn special sugarii şi copiii. Impetigo, de obicei, apare ca o leziune roșie pe fațǎ, mai ales în jurul nasului şi ȋn jurul gurii. Deşi, de obicei, apare atunci cȃnd bacteriile intrǎ ȋn piele prin tǎieturi sau ȋnțepǎturi de insecte, se poate dezvolta și cȃnd pielea este perfect sǎnǎtoasǎ.

 

Citeşte mai mult...
 

alopecieAlopecia este o afecțiune dermatologicǎ care afecteazǎ foliculii piloși de la nivelul scalpului. Alopecia este uneori asociatǎ cu alte probleme medicale externe sau interne, dar este și o afecțiune autoimunǎ declanșatǎ de predispoziția geneticǎ asociatǎ cu factorii de mediu.

Citeşte mai mult...
 

psoriazisPsoriazisul este o afecțiune cutanată cronică, cu evoluție de lungă durată, caracterizată prin apariția unor plăci roșii (eritematoase), proeminente, bine delimitate, acoperite de solzi albi-argintii, usor detașabili.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 8 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP