+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de piele

anhidrozaAnhidroza  se definește drept incapacitatea de a transpira ȋn mod normal. Când nu transpira, corpul  nu se poate răci, ceea ce poate duce la supraîncălzire și, uneori, la apariția rapidǎ a insolației.  De cele mai multe ori  anhidroza ușoarǎ este nerecunoscutǎ, mai ales cǎ existǎ foarte mulți factori care pot acuza aceastǎ problemǎ inclusiv traumatisme ale pielii sau anumite boli și medicamente.
Citeşte mai mult...
 

echimozeCele mai multe vânătăi apar atunci cȃnd vasele mici de sȃnge care se gǎsesc aproape de suprafața pielii sunt rupte de o  lovitură sau ca urmare a unei răni. Când se întâmplă acest lucru, scurgerile de sȃnge din vase apar inițial pe piele ca o patǎ roșie-aprinsǎ sau  violet. În cele din urmă corpul reabsoarbe sângele și echimoza dispare.
Citeşte mai mult...
 

urticariaUrticaria este o boală de  piele care apare sub forma unor vezicule sau iritaţii de culoare roşie, iar acestea produc mâncărime în zona afectată. Forma şi mărimea lor variază, însă, se extind, de obicei, de la câţiva milimetri la câţiva centimetri.
Citeşte mai mult...
 


lipomLipomul
este o tumoare benignă formată din celule adipoase mature. Acestea se găsesc în ţesuturile subcutanate şi, mai puţin frecvent, la nivelul organelor interne. Lipomul are, de obicei, de câţiva centimetri şi poate fi îndepărtat prin excizie chirurgicală sau prin liposucţie.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 6 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP