+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de piele

dermatofibromDermatofibroamele sunt formațiuni mici, necanceroase (benigne), care se pot dezvolta oriunde pe corp, dar care apar cel mai frecvent pe partea inferioarǎ a picioarelor, a brațelor și pe partea superioară a spatelui. Aceste formațiuni benigne sunt comune la adulți, dar sunt rare la copii. Ele pot fi roz, gri , roșii sau maro iar culoarea lor se poate schimba de-a lungul anilor. Ele sunt ferme și de multe ori la palpare se simt tari sub piele. 
Citeşte mai mult...
 

acneea-vulgaraAcneea vulgarǎ este o tulburare a foliculilor pilosebacei gǎsiți la nivelul feței și al trunchiului superior.  Afecțiunea este produsǎ de creșterea producției de sebum din glandele sebacee, glande  care se blocheazǎ ȋn timp ce infecția cu  Propionibacterium acnes provoacă o reacție inflamatorie.
Citeşte mai mult...
 

dermatita-herpetiformaDermatita herpetiformǎ este o boală mai puțin frecventǎ, cronicǎ, în care manifestările clinice primare sunt leziuni cutanate. De obicei boala  apare la persoanele care sunt sensibile la gluten dar care nu prezintǎ simptome.
Citeşte mai mult...
 

CarotenodermiaCarotenodermia este o afecțiune benignǎ caracterizatǎ prin ȋngǎlbenirea palmelor, a tălpilor picioarelor, feței dar și a altor zone ale pielii. Boala apare atunci când un exces de caroten, un pigment galben gǎsit ȋn produsele alimentare, care se acumuleazǎ ȋn sange.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP