+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de piele

ppeling-chimicPeeling-ul chimic presupune aplicarea de soluții chimice toxice la nivelul pielii, ȋntr-un mod controlat, care duce la ȋndepǎrtarea celulelor moarte de la suprafața pielii, pentru a stimula celulele din straturile profunde.  Pielea afectatǎ de peeling se regenerează prin dezvoltarea celulelor din straturile profunde ale epidermei.
Citeşte mai mult...
 

cearcanele-cauze-tratamentCercǎnele sunt un fenomen ce afecteazǎ atȃt bǎrbații cȃt și femeile, deși ele pot fi ocazional observate și la copii. O datǎ cu ȋnaintarea ȋn vârstă, pielea devine mai subțire și nivelul de colagen scade, iar vizibilitatea vaselor de sȃnge de sub ochi  face din zona sǎ parǎ și mai ȋnchisǎ. Cearcǎnele nu sunt neapărat un semn de obosealǎ, dar stresul și oboseala par să agraveze aspectul acestora la cele mai multe persoane.
Citeşte mai mult...
 

fasceita-necrozantaFasceita necrozantǎ este o infecție bacteriană gravă ce se răspândește rapid și distruge țesutul moale al organismului. Denumit popular "infecția carnivorǎ", această boală rară poate fi cauzatǎ de mai multe tipuri de bacterii. Acestea includ bacterii precum Streptococcus ( grupul A de  streptococ ), Klebsiella, Clostridium, E. coli, Staphylococcus aureus  și Aeromonas hydrophila.
Citeşte mai mult...
 

acneea-dietaAcneea apare atunci când foliculii de pǎr sunt blocați de o combinație de exces de sebum, celulele moarte ale pielii și bacterii. Glandele sebacee hidrateazǎ și protejeazǎ țesutul pielii, dar atunci cȃnd celulele moarte ale pielii blocheazǎ glandele, poate rezulta o inflamației asociata cu acneea.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP