+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de piele

76steven johnson GTY generic pills jef 130704 16x9 992Sindromul Stevens - Johnson este o afecțiune rară, gravă a pielii și a mucoaselor. Această afecțiune este, de obicei, o reacție la un medicament sau o infecție. De multe ori, sindromul Stevens-Johnson debutează cu simptome asemănătoare gripei, urmate de o erupție roșie sau violacee dureroasă care se răspândește. Apoi, stratul superior al pielii afectate moare și se exfoliază.

Citeşte mai mult...
 

wrinklesRidurile sunt o parte naturală a procesului de îmbătrânire și apar cu precădere pe pielea expusă la soare, cum sunt fața, gâtul, mâinile și antebrațele.

Deși genetica determina în mare parte structura pielii și textura acesteia, expunerea la soare este o cauză majoră pentru apariția ridurilor, în special la persoanele cu pielea alba. Alți factori, cum ar fi poluarea și fumatul, contribuie de asemenea la ridarea pielii.

Citeşte mai mult...
 

Get Rid of Dandruff With Vinegar Step 4Mătreața este o afecțiune cronică a scalpului care se manifestă prin descuamarea pielii. Acest particule din scalp sunt observate atât în păr, dar și pe gât sau umeri.

Citeşte mai mult...
 

keratozaKeratoza actinică este caracterizată de o suprafață dură, solzoasă, localizată pe piele, care se dezvoltă din cauza expunerii la soare. Cel mai frecvent apare pe față, buze, urechi, antebraţe, scalp sau gât.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP