+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de inima

tahicardie2Tahicardia este o afecţiune care se defineşte printr-un ritm cardiac mai mare decât normal. La un adult sănătos, inima bate de la 60 la 100 de ori pe minut, atunci când persoana este în repaus.

 

Citeşte mai mult...
 

inima sectiuneŞocul cardiac se produce atunci când inima este în imposibilitatea de a pompa atât sânge cât organismul are nevoie. Şocul cardiogen este cel mai adesea cauzat de un atac de cord sever.

 

Citeşte mai mult...
 

inimaForamen ovale (PFO) face parte din categoria malformațiilor cardiace congenitale și se caracterizează prin existența unui mic orificiu între cavitatea dreaptă și cavitatea stângă a inimii. Rolul său este ca în viața intrauterină să ajute la aportul de oxigen de la mamă în cavitățile drepte ale inimii fătului și, prin foramen ovale direct în cavitățile stângi și apoi în circulația sistemică.

 

Citeşte mai mult...
 

telemedicineAfecțiunile cardiace și nevoia de operativitate în situații de urgență au determinat necesitatea apariției diverselor dispozitive pentru monitorizarea cardiacă la distanță.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 4 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
Sitemap