+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de inima

 

aterotrombozaAterotromboza este o boală care rămâne de multe ori neobservată, lucru ce permite ca aceasta să se dezvolte de-a lungul timpului. Simptomele apar abia când daunele la nivelul arterelor ating o rată de aproximativ 70- 80%.

 

Citeşte mai mult...
 

Când se produce şocul cardiac?

soc-cardiacŞocul cardiac se produce atunci când inima este în imposibilitatea de a pompa cantitatea de sânge de care are nevoie organismul. Şocul cardiogen este cel mai adesea cauzat de un atac de cord sever.

Citeşte mai mult...
 

picior bandajatUlcerele venoase sunt răni care se dezvoltă pe partea inferioară a piciorului atunci când sângele nu mai circulă în mod normal prin venele membrelor inferioare. Primul semn al unui ulcer venos este apariţia unei zone de piele roşie închisă sau violet, care poate deveni, de asemenea, uscată şi poate provoca mâncărime.

Citeşte mai mult...
 

angina-pectoralaAngina este definită drept o durere în piept cauzată de un debit insuficient de sânge şi oxigen spre muşchiul inimii. În cele mai multe cazuri, lipsa fluxului de sânge se datorează unei îngustări a arterelor coronare. Angina nu este o boală, ci este mai mult un simptom al unei alte afecţiuni de bază, fiind întâlnită des în bolile coronariene.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Sitemap