+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de inima

stare-socCei mai mulți oameni cred că „starea de șoc ", este cauzatǎ exclusiv de un stres emotional sau de o frică bruscă ca răspuns la un eveniment traumatic. Dar, în termeni medicali,  șocul apare atunci când pacientul  nu are suficient sânge care circulă în corpul sǎu. Starea de șoc este o urgențǎ medicalǎ ce pune în pericol viața. Unele dintre cauzele șocului includ sȃngerare necontrolatǎ, arsuri și leziuni ale coloanei. 
Citeşte mai mult...
 

arterita-temporalaArterita temporalǎ este o afecțiune în care arterele temporale, cele care furnizează sânge la cap și creier, devin inflamate sau deteriorate. De asemenea, boala este cunoscutǎ sub numele de arterită craniană sau arteritǎ cu celule gigant. Deși această condiție apare de obicei în arterele temporale, arterita temporală poate apărea în aproape orice arterǎ din organism.
Citeşte mai mult...
 

infarct-miocardicUn infarct miocardic se produce, de obicei, atunci cȃnd un cheag blocheazǎ fluxul de sȃnge la nivelul unei artere coronariene. Întreruperea fluxul de sȃnge la inimǎ poate deteriora sau poate distruge o parte din mușchiul inimii.
Citeşte mai mult...
 

ecolesterolColesterolul este un compus organic din grupa lipidelor, care se găseşte în membrana celulară şi în ţesuturile organismului. Colesterolul este produs de ficat şi face parte din membrana exterioară care înconjoară fiecare celulă din organism.
Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro
SITEMAP