+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de inima

palpitatii

Palpitațiile sunt acele senzații neplăcute, ce apar brusc, într-un ritm haotic și brutal și care pot crea panică, stres și senzație de frică. În marea majoritate a cazurilor, durabilitatea variază de la câteva secunde la câteva minute și sunt resimțite fie în zona pieptului, fie în gât sau epigastru.

Citeşte mai mult...
 

EKG18aniSindromul QT prelungit este o boală cardiacă congenitală care poate cauza bătăi rapide și haotice ale inimii. Aceste aritmii pot declanșa  brusc episoade  de leșin. În unele cazuri, inima poate bate neregulat pentru un timp atât de lung poate provoca moartea subita.

Citeşte mai mult...
 

pericarditaSindromul Dressler este considerat a fi o boala autoimună, un tip de pericardită. Datorită recentelor îmbunătățiri ale tratamentului împotriva infarctului miocardic, sindromul nu mai este o afecțiune întâlnită frecvent. Cu toate acestea, odată ce bolnavul a suferit de acest sindrom, efectele sale pot apărea oricând. Sindromul Dressler este, de asemenea, cunoscut sub numele de sindromul infarct post-miocardial şi termenul este folosit uneori pentru a face referire la pericardita post-pericardiotoma. 

Citeşte mai mult...
 

anevrism-aorticAnevrismul aortic înseamnă dilatarea patologică a unui segment al aortei, cea mai mare arteră a copului uman, responsabilă cu transportarea sângelui oxigenat. Se consideră că un pacient suferă de anevrism în momentul în care diamentrul unui segment al aortei este dilatat cu 50% mai mult decât cel normal.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 5

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

explore medicine tvpagina-medicalapublicitate-medicalasnrirlogo sanatatelogo raspunsurisigla-Almanah-2011-cruceNova umfb carol davilaguvernul romaniei

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
SITEMAP